‘Omul meu #altfel’, cu Louise

‘Omul meu #altfel’, cu Louise

416
0
SHARE

Astazi, Louise scrie despre mine:

“A venit seara și a venit momentul: ‘omul meu #altfel’.

Andreia Salalidis nu numai că este o femeie extrem de frumoasă, i-am și zis că ea este frumosă și când plânge și când râde și când e furioasă, dar este un om deosebit, cu o energie incredibilă, și da, în ultimii doi ani, am întâlnit foarte mulți oameni #altfel. Andreia este una dintre cititoarele mele, apoi ca și cu alți oameni care îmi urmăreau postările și blog-ul, și cu care am rezonat, am decis să ne întâlnim, atunci când ajunge în țară. Andreia nu locuiește în România de câțiva ani, orașul de adopție este Londra. Bun, zis și făcut, ne-am întâlnit la București. Am stat la povești, câte în lună și în stele.

Andreia este #altfel pentru că deși doi oameni dragi sufletului ei au plecat poate prea devreme de lângă ea, a continuat să zâmbească. Pentru că a accepta și a înțelege care este cursul vieții, este o alegere. Pentru că, pentru a reuși să zâmbești, să te ridici și să îți continui drumul tău… este o alegere. Ea a ales cum să fie ea, pentru ea, nu pentru alții. A ales să fie #altfel, pentru unii de neînțeles, dar oare cine suntem noi să judecăm, să punem etichete și să contabilizăm sau să decidem cum e durerea cuiva. Durerea se plânge în interior, când ești tu cu tine.

Ea, este unul dintre cei mai asumați oameni pe care i-am cunoscut până acum, care nu are nici o problemă să afirme sau să susțină ceva despre viața ei sau despre felul ei de a trăi.
Andreia Salalidis este omul meu #altfel și îi admir tăria de caracter, puterea cu care a reușit mai mult sau mai puțin să treacă peste cele două pierderi, puterea cu care a reușit să treacă și să înfrunte superficialitatea celor din jur.

Jos pălăria în fața ta Andreia, rămâi același om frumos, mereu cu zâmbestul pe buze, care acceptă viața așa cum e, care înțelege că fiecare are o misiune și un drum, unii îl au mai lung, alții mai puțin lung… iar menirea ta, a fost să le fii alături la final.
Abia aștept să revii, să ne bem cafeaua împreună și să ne facem planuri.
Fii #altfel și rămâi așa, pentru că tu nu ai uitat niciodată începutul și sigur nu vei uita nici parcursul.
Te îmbrățișez cu drag om frumos. Louise
#40altfel #makethechoice

LEAVE A REPLY